IMG_2393

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, dient u aan te geven akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Country & Cottons.

 

 

PERSOONSGEGEVENS                                                                                                                                            

Persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt in het klantensysteem van Country & Cottons, wij zullen gegevens niet verstrekken aan derden.

 

BETALINGSVOORWAARDEN                                                                                                                                             

Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Betaling dient vooraf plaats te vinden. Het factuurbedrag dient uiterlijk 8 dagen na plaatsing van een bestelling binnen te zijn op IBAN NL44 RABO 0128060700 van Country & Cottons te Castricum. Nadat de betaling is voldaan streven wij ernaar bestelde artikelen binnen 5 werkdagen te leveren, doch zijn wij mede afhankelijk van leveranciers wanneer een artikel niet bij ons op voorraad is. Wanneer een artikel een langere levertijd heeft dan 5 werkdagen krijgt u hiervan via email bericht. Het annuleren van een bestelling is alleen mogelijk binnen 24 uur na het bestellen van de bestelling.

AANSPRAKELIJKHEID

Bestelde artikelen worden voor verzending gecontroleerd op schade en met uiterste zorg verpakt. Echter, verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper. Country & Cottons kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor breuk, schade e.d. door toedoen van Post NL of derden. U kunt voor verzekerd verzenden kiezen door Post NL (zie ook Verzendkosten), of uw bestelling komen afhalen bij Country & Cottons in Castricum. Country & Cottons kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele zet- of drukfouten in haar website, door leveranciers of producenten verstrekte produktgegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de produkten. De aansprakelijkheid van Country & Cottons is beperkt tot het bedrag van de ter zake verzonden factuur.

 

RETOURRECHT

Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 14 dagen retour zenden. Alle retourzendingen zijn voor eigen rekening. Artikelen dienen in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Wanneer de artikelen door ons in goede staat zijn ontvangen krijgt u het aankoopbedrag zo snel mogelijk retour, doch uiterlijk binnen 30 dagen.De verzendkosten worden wel verrekend.

 

AFHALEN VAN ARTIKELEN

Wanneer u ervoor kiest om een artikel op te halen bij Country & Cottons in Castricum, dient u dit aan te geven op het bestelformulier, wij zullen dan contact met u opnemen om een afspraak te maken. Een bestelling dient bij afhaling contant te worden betaald, pinnen is niet mogelijk.

Op deze Algemene Voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Indien dat niet mogelijk blijkt te zijn, heeft de Nederlandse rechter rechtsmacht en is de rechter in het arrondissement waar Country & Cottons is gevestigd bevoegd. Hoewel Country & Cottons haar best doet om alle informatie, diensten en produkten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit gebruik van deze website.

 

WIJZIGINSRECHT

Country & Cottons behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Country & Cottons.

Copyright Country & Cottons 2008